Hormon kalkuláció

RED index - valós ösztrogén dominancia kiszámolása valós adatokkal

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket azzal, hogy a nőgyógyászati hormonális állapotának az összetett kiértékelését ránk bízza!

Az ösztrogén dominancia - minden téves információval ellentétesen - mérhető, számolható, súlyossága százalékos arányban meghatározható. Mivel mi nem valószínűség számítást végzünk, hanem VALÓS (vérből, nyálból) származó hormoneredmények alapján számolunk, így Önnek először vérvételre kell mennie. Ma már Magyarországon és a világ bármely pontján számos magánlaboratórium működik, ahová beutaló nélkül lehet menni vérvételre (háziorvos ezekre a hormonokra nem tud beutalót adni). Bizonyos laboratóriumok nyálból is végeznek hormonmeghatározást, az is tökéletesen alkalmas a számoláshoz.

Az alábbi hormonokra van szüksége a méréshez: 

  • Ösztradiol
  • Progeszteron
  • Prolaktin (Összprolaktin)
  • Kortizol
  • Tesztoszteron (totál)
Mikor kell vérvételre mennie?

Ezen hormonok vérvételét a menstruáció első, piros vérzéses napjától számolt 18-22. nap bármelyikén kell elvégeztetni. Amennyiben két egymást követő menstruáció első és első napjai között 25 napnál kevesebb idő telik el, úgy inkább a 18-20. napok az ideálisak a vérvételre; amennyiben 30 napnál több idő telik el, úgy inkább a 20-22. napok valamelyikén célszerű a vérvételre elmenni. A vérvétel egyszeri alkalom, de éhgyomorra kell hogy történjen a Kortizol hormon meghatározás miatt.

Amennyiben csak néhány napig tartó barnás pecsételése van piros vérzés nélkül, úgy a barnás pecsételés első napjától kell kiszámolni a vérvételre megfelelő napokat.

Amennyiben már hosszabb ideje nem menstruál, úgy természetesen mindegy, hogy melyik napon kerül sor a vérvételére.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a méréshez friss (max. 3-4 hónapon belüli) vérvételi eredményre van szükség!

A KIÉRTÉKELÉS KIZÁRÓLAG NŐK HORMONÁLIS ÁLLAPOTÁNAK MEGHATÁROZÁSÁRA ALKALMAS, FÉRFIAK ESETÉN NEM ALKALMAZHATÓ! 16. ÉVES ÉLETKOR ALATT ÉS VÁRANDÓSSÁG ESETÉN NINCS ÉRTELME A NŐI HORMONOK VIZSGÁLATÁNAK, MIVEL AZ ESETBEN HAMIS LESZ A KIÉRTÉKELÉS!

Amennyiben nem állnak még rendelkezésére a hormoneredmények, viszont még ezen a KEDVEZMÉNYES ÁRON szeretné a mérést elvégezni egy későbbi időpontban, úgy lehetősége van KUPON VÁSÁRLÁSRA is. A kupon megvásárlásával Ön egy kódot fog kapni a megadott email címre, amely a vásárlás napjától számított egy évig lesz érvényes, addig kell majd felhasználni. A kupon felhasználása egyszerű. Belép a kalkuláció részbe, beviszi a hormoneredményeit és a kosár résznél lehetősége lesz a kuponkód megadására, amivel nullázódik a fizetendő összeg és a vásárlás gomb megnyomása után Önnek már nem lesz semmilyen költsége.

Minden mérési eredményt e-mailben küld ki a rendszer a mérés során megadott e-mail címre, melyet kérjük őrizzenek meg, mivel utólagosan nem áll módunkban újra kiküldeni, mert egyetlen mérési eredményt sem tárolunk.

Hormon kalkuláció

10.990 Ft

Cikkszám: calc001 Kategória:
TOP