HORMONANALÍZIS

vérvétel nélkül - átfogó tünetelemzés alapján

Internetes felületen otthon elvégezhető hormonális teszt a tünetek pontos megjelölése alapján, mely utalással lehet több hormonális betegség meglétére, úgy mint: pajzsmirigy gyulladás, pajzsmirigy alulműködés, mellékvese fáradtság, inzulin rezisztencia, magas prolaktin szint és ösztrogén dominancia, valamint jelzi, ha élelmiszer érzékenységre van gyanú.

A teszt 30 év hormonális betegségek kivizsgálása és kezelése során szerzett orvosi tapasztalaton alapul, és a bejelölt tünetek átfogó, precíz elemzésére épül, holisztikus szemlélettel.

Azoknak készült, akik első körben nem szeretnének vérvételre menni még, de ugyanakkor tájékozódni szándékoznak a hormonrendszeri állapotuk felől, ezáltal felismerni és a megfelelő lépésekkel azt követően megelőzni a hormonrendszeri eltérésekhez kötődő komolyabb megbetegedések kialakulását.

Az elmúlt évtizedek során az ipar tevékenységei és balesetei nem szándékos, de nagy léptékű, nagy dózisú emberi expozícióhoz vezettek az endokrin rendszert károsító környezeti szennyeződések területén. Ezek az események a laboratóriumi vizsgálatokon túlmenően azt sugallják, hogy a mérgező anyagoknak, például a dioxinoknak és a poliklórozott bifenileknek való kitettség negatívan befolyásolják a hormonális rendszert, és ezzel valószínűleg a nőgyógyászati ​​betegségek kialakulását. Az irodalomban található bizonyítékok arra utalnak, hogy a környezeti szennyeződések és a nehézfémek terhelése, különösen a bennünk rejlő genetikai eltérésekkel és az egyre kiterjedtebben előforduló vírusos betegségek jelenlétével, valószínűleg hozzájárulnak a különböző hormonális betegségek (pajzsmirigy betegségek, inzulin rezisztencia), valamint a mellrák, az endometriózis, a policisztás petefészek-szindróma, a méhmióma, a meddőség vagy a koraszülés számának nagyfokú emelkedéséhez.

A szűrővizsgálatokat rendszeresen végző egészségtudatos hölgyeknek adott lesz egy olyan, otthon elvégezhető előszűrő módszer, amely révén időben bizonyosságot nyerhetnek elsősorban a hormonrendszerüket érintő eltérésekről, és amennyiben a megfelelő lépéseket is megteszik a gyógyulásuk irányában, úgy lehetőségük lesz lényegesen lecsökkenteni a hormonrendszeri eltérések által (is) provokált betegségek (emlődaganat, miómák, endometriózis, meddőség stb.) kialakulásának a valószínűségét.

A módszer az eHealth területére sorolható be, azon belül is szekunder prevenciót biztosító szolgáltatás.

A kidolgozott algoritmus - mint egyfajta hormonális szekunder prevenciót szolgáló eszköz – segítségével akár hormonális jellegű panaszokkal bíró, akár panaszmentes hölgyek esetében is pontos információt kaphatnak a szervezetükben zajló különböző (fentebb részletezett) hormonális állapotokról.

Megjegyzés: A laboratóriumi referencia tartományok a legtöbb esetben valamivel szélesebbek a kelleténél, és nem mindig utalnak helyesen egy hormonális betegség meglétére. Mindig azt kommunikáljuk a betegek felé, hogy amennyiben a tüneteit nem támasztják alá a laboratóriumi vizsgálatok, akkor más módon kell utánajárni a tünetei eredetének.

Jelen teszt nem helyettesíti az orvosi hormonális kivizsgálást, hanem a figyelmet hívja fel a valószínűsíthető hormonális betegségeire!

Minden mérési eredményt e-mailben küld ki a rendszer a mérés során megadott e-mail címre, melyet kérjük őrizzenek meg, mivel utólagosan nem áll módunkban újra kiküldeni, mert egyetlen mérési eredményt sem tárolunk.

Hormonanalízis vérvétel nélkül

5.990 Ft

Cikkszám: ana001 Kategória:
TOP